Vas Megyei Szakképzési Centrum

(A szolgáltató ágazatokban működő tagiskolák)

 

2018 | 06 | 13

SZOMBATHELYI SZOLGÁLTATÁSI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM

 

 

HELYZETFELMÉRÉSI JÓ GYAKORLAT SZOMBATHELYEN

 

 

A NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL (TOVÁBBIAKBAN NSZFH) FELKÉRÉSÉRE MUTATTUK BE A HELYZETFELMÉRÉSI JÓ GYAKORLATUNKAT A 2018. JÚNIUS 6-ÁN  MEGRENDEZETT TEMATIKUS KONZULTÁCIÓ NAP KERETÉBEN BUDAPESTEN.

 

Az NSZFH GINOP-6.2.2-VEKOP-15-2016-00001 azonosító számú, „A szakképzést végzettség nélkül elhagyók számának csökkentése” elnevezésű kiemelt projektjének keretében tartott Tematikus Konzultációs Napokat, a GINOP-6.2.3-17 azonosító számú, „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” elnevezésű projektben résztvevő szakképzési centrumok képviselői részére. A konzultációs napok középpontjában a „jó gyakorlatok” álltak. A NSZFH szakmai megvalósítói olyan szakképzési centrumokat kértek fel előadónak, amelyek a GINOP-6.2.3-17 kedvezményezettjeiként figyelemreméltó módon készítették el az Intézkedési- és Cselekvési terveket, valamint a Helyzetértékelési dokumentumokat.

 

Az első tematikus nap első előadói Rettegi Attila főigazgató és Kiss-Bauer Szilvia projektmenedzser voltak. A közös előadás részeként a jelenlévő Centrumok szakmai megvalósítói megismerhették a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum terveit és munkamódszereit.

 

Örömünkre szolgált, hogy az általunk végzett munkát a szakmai megvalósítók elismerték és bemutatásra javasolták. Reményeink szerint több olyan módszert illetve hozzáadott értéket sikerült bemutatnunk, amelyeket máshol alkalmazni tudnak, ezáltal hozzá tudtunk járulni az szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztéséhez.

 

Bővebb információ: itt.

Prezentáció

 

Galéria

Vas Megyei Szakképzési Centrum

9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.

E-mail: info@szoszszc.hu

Telefon: +36-94-312-375

OM azonosító: 203062

Felnőttképzési engedély: E-001456/2016